Skip to content

Despre

PENSIUNEA GEOSTAR  I, clasificată de Ministerul Turismului din anul 2019, este situată în Municipiul Curtea de Argeș la 8 min. de centrul orașului, 2,5 km de Mănăstirea Curtea de Argeș, 30 de km de Lacul Vidraru, 40 km de Municipiul Pitești, pe traseul spre Transfăgărășan.

Pensiunea Geostar, Curtea de Arges

Pensiunea noastră este construită în 2017, tot mobilierul este nou cu aspect rustic, din lemn masiv.

Pensiunea este dotată cu TV cu ecran plat, frigider, aer conditionat, fierbator apă  și baie privată cu duș, articole de toaletă gratuite și papuci, internet wi-fi gratuit.

Avem 14 camere din care 5 suite cu câte 2 paturi matrimoniale și 9 camere duble cu un singur pat matrimonial, dispuse pe 5 nivele, demisol, parter, etaj I , etaj II și mansardă, unde se pot caza 38 de persoane. Camerele de la etajele I și II  sunt prevăzute cu balcon.

Parcarea este gratuită în fața pensiunii .

Acceptăm la plată atât cardurile bancare cât și cardurile de vacanță emise de Up Romania, Sodexo și Edenred.

Cel mai apropiat restaurant este la 20m de noi – restaurantul La Conac, iar în dum spre centrul orașului se pot găsi alte unități de alimentație precum Restaurantul Curtea Veche, Pizza Proper, La Costică.

Obiectivele turistice

( la 30 min de mers pe jos) construită de Neagoe Basarab între 1515 -1517

Mănăstirea Curtea de Argeș

( la 30 min de mers pe jos) construită de Neagoe Basarab între 1515 -1517

Muzeul Municipal Curetea de Arges

( la 8 min de mers pe jos)

Muzeul din Casa Norocea

( la 10 min de mers pe jos)

Obiectivele turistice care se află în apropierea pensiunii noastre și care se pot vizita pe jos sunt : Biserica Domnească Sfântul Nicolae – ctitoria lui Basarab I în anul 1352 ( la 8 min de mers pe jos) , ruinele Bisericii Sân Nicoară – ridicată conform legendelor de mama voievodului Vlaicu-Vodă cu scopul de a catoliciza românii cu ajutorul preoților catolici aduși aici și dărâmată de voievod cu tunul cu ghiulele după ce a aflat scopul mamei sale; muzeul din Casa Norocea ( la 10 min de mers pe jos),   Mănăstirea Curtea de Argeș – ( la 30 min de mers pe jos) construită de Neagoe Basarab între 1515 -1517 și Catedrala Episcopală terminată în 2018 – în care sunt îngopați regele Mihai I, regina Ana, Carol al II-lea, regina Elena, precum și moaștele Sfintei Mucenițe Filofteia, parcul și Fântâna Meșterului Manole aflat în imediata vecinătate a  Mănăstirii Curtea de Argeș.

wifi-outline

wi-fi

Gratuit

tv-outline

tv

cu ecran plat

thermometer-outline (1)

ac

Aer conditionat

snow-outline

frigider

Agrement și distracție în oraș

La mai puțin de 15 min de noi se află Stadionul Municipal pe care se poate alerga precum și parcul de copii dotat cu mobilier modern și Bazinul de înot – cu 2 bazine unul de adulți și unul pentru copii micii -deschis tot timpul anului.

Anul acesta se vor finaliza pistele de biciclete de pe Bulevardul Basarabilor, strada Eroilor și strada 1 Decembrie care au o lungime totală de 4 km , precum și cele 4 puncte de închiriere a bicicletelor și 7 puncte de încărcare a mașinilor electrice.

Pe data de 15 August se organizează pe platoul de lângă stadion târgul de Sfânta Maria, odată cu zilele orașului, unde sunt invitați atât artiști de muzică populară cât și de muzică ușoară.

Galerie foto

 

Contactează-ne

Translate »